Från att vinna "Popstars", till multi-platina status, till Köpenhamns teatrar, till finalist i Svenska Idol, till flera 1:or på iTunes Rock Sweden, och omfattande turnéer både i Sverige och Tyskland. Man kan lugnt säga att Linda Varg vet vad hon gör!

Linda Varg föddes en liten by i Dalarna Sverige, och tog sig från lokala gospelkören via musikalutbildningar i Stockholm och Göteborg vidare till att vinna Popstars och vara med och forma multi-platinagruppen "Supernatural". Hon har spelat Annie i musikalen "Chicago" på en av Köpenhamns största teatrar och hon har varit finalist i svenska IDOL.

Efter alla dessa äventyr har hon hunnit med att, släppa egen musik varav flera låtar knipit på 1:a plats på iTunes, och hon har även turnerat i både Sverige och Tyskland. 2021 var ett stort kliv framåt för Linda och bjöd på en mängd fantastiska saker, till exempel; flertalet artiklar i internationell press tex: Rolling Stone Magazine India, Earmilk, Atwood Magazine m.fl. och internationell radio (USA, Italien, Tyskland). Linda har ett stort hjärta och har alltid haft en inre glöd av att vilja hjälpa till och förra året gick hon samman med konstnären/målaren Emilia Lee och "Project iRise" (en ideell Kanadensisk organisation som hjälper offer för människohandel) och hjälpte till att samla in pengar för att de ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Lindas motto är att alltid ge 100% i allt hon gör.

https://www.facebook.com/lindavargmusic

https://lindavarg.com/


© Bomber Bar Motala Prästgatan 3 Motala